Avui recomano Yatai el primer lloc per emportar autèntic menjar japonès a Sitges.
Kenzo koketsu, Cuiner Japonès (Nagoya), porta 4 anys a Espanya i està casat amb una catalana. Abans d’arribar a Espanya, es va formar i va treballar com a cuiner, especialitzant-se en l’elaboració de sushi, en diversos restaurants del Japó, Nova Zelanda i Alemanya. El 2008 va arribar a Espanya amb l’ambició de muntar el seu propi negoci i prosperar. Després de quatre anys treballant a diferents restaurants de Barcelona el 2012, amb l’ajuda de la seva dona i família, va veure complert el seu somni d’obrir Yatai al carrer Francesc Gumà 2 de Sitges.
Yatai és el nom comú que reben a Japó les petites parades i parades ambulants on se sol vendre i servir ramen i altres menjars calents. Solen situar-se prop de les estacions i són lloc de pas de gent que vol menjar alguna cosa ràpida de camí a casa. El local està inspirat i ambientat en ells i d’aquí ve el nom.
Horaris: De Dimarts a Dijous de 11h a 21.30h. | De divendres a diumenge de 13 a 23h.
C / Francesc Gumà, 2 – Sitges, Barcelona
Tel 93.894 80 86